preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Tin Ujević" Krivodol

 > Naslovnica
Vijesti

Svjetski dan mentalnog zdravlja

Autor: Administrator , 9. 10. 2020.

Ovogodišnji Svjetski dan mentalnog zdravlja, 10. listopada, dolazi u vrijeme kada se naš svakodnevni život znatno promijenio kao rezultat pandemije COVID-19. Zbog toga je cilj ovogodišnje kampanje Svjetskog dana mentalnog zdravlja povećana ulaganja u mentalno zdravlje.

Sudjelujući u eTwinning projektu “Ja i sva moja lica“ učenici četvrtog razreda PŠ Grubine obilježili su ovaj dan kroz razne aktivnosti.

Za više informacija o projektu kliknite na više

Prije radionice, učenici su popunili upitnik za učenike i odgovorili na četiri pitanja o sebi koja su postavljena na Padletu.

Kao grupa Malih istraživača na satu INA izvodili su pokus “Tajna poruka”. Napisali su što ih trenutno rastužuje. Istraživali su što je to mentalno zdravlje i kako bi mogli pomoći sebi da žive zdravo.

Na satu razrednika sudjelovali su u radionici “Briga o sebi”. Razgovarali smo na koji način zadovoljavaju svoje psihološke potrebe Ljubav, moć, Sloboda i Zabava.

Pokazali su svu svoju domišljatost i kreativnost u izradi maskote s kojom ćemo sudjelovati na natjecanju za maskotu eTwinning projekta “Ja i sva moja lica“.

Na svom materinjem jeziku su najtoplije savjete na Padlet ploči dali svojim prijateljima iz 4.c OŠ “Tin Ujević” Osijek koji su nas pozvali kao suradnike  eTwinning projekta i zamolili da im pomognemo savjetom, kako bi postigli sklad između svojih izraženih i prikrivenih - pravih osjećaja.Važno je to za dobro mentalno zdravlje. Aktivnosti su nazvali Kad nam nije lako, vršnjaci znaju kako.

Hvala vam učenici na iznimnom trudu, radoznalosti, suradnji i veselju.

Voditelji projekta

Marija Ujević Nenadić, prof.razredne nastave

Ivana Kujundžić, školska logopedinja
Tražilica
Virtualna zbornica
Virtualni razredi
Korisne poveznice

Facebook stranica škole

Školski list

Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

Ekskurzija
Projekti
Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola "Tin Ujević" Krivodol / Krivodol bb, HR-21263 Krivodol / os-tujevic-krivodol.skole.hr / ured@os-tujevic-krivodol.skole.hr
preskoči na navigaciju