Školska kuhinja

Ručak
1.10. 2.10. 3.10. 4.10.
Goveđi gulaš i palenta Mješano varivo s bijelim mesom i tjesteninom Pečena piletina i restani krumpir Riblji file i blitva
7.10. 8.10. 9.10. 10.10. 11.10.
Varivo od leće i slanutka Pohani pileći odrezak i rizi bizi Zapečena tjestenina sa šunkom i sirom Grah s kobasicom Morski rižoto
14.10. 15.10. 16.10 17.10. 18.10.
Varivo od graška s teletinom Lešo junetina i krumpir Varivo od puretine s povrćem Odrezak u umaku i tjestenina
21.10. 22.10. 23.10. 24.10. 25.10.
Bolognese tjestenina Varivo od mahuna Pečena piletina u umaku od gljiva i pire krumpir Varivo od bijelog kupusa s junetinom Tjestenina s tunjevninom
28.10. 29.10. 30.10. 31.10.

Pečena kobasica i dinstani kiseli kupus

Polpete u umaku i pura Panirani odrezak i riža Goveđi gulaš i pire 
Skip to content