Školska kuhinja
Ručak | ||||
1.10. | 2.10. | 3.10. | 4.10. | |
Goveđi gulaš i palenta | Mješano varivo s bijelim mesom i tjesteninom | Pečena piletina i restani krumpir | Riblji file i blitva | |
7.10. | 8.10. | 9.10. | 10.10. | 11.10. |
Varivo od leće i slanutka | Pohani pileći odrezak i rizi bizi | Zapečena tjestenina sa šunkom i sirom | Grah s kobasicom | Morski rižoto |
14.10. | 15.10. | 16.10 | 17.10. | 18.10. |
Varivo od graška s teletinom | Lešo junetina i krumpir | Varivo od puretine s povrćem | Odrezak u umaku i tjestenina | |
21.10. | 22.10. | 23.10. | 24.10. | 25.10. |
Bolognese tjestenina | Varivo od mahuna | Pečena piletina u umaku od gljiva i pire krumpir | Varivo od bijelog kupusa s junetinom | Tjestenina s tunjevninom |
28.10. | 29.10. | 30.10. | 31.10. | |
Pečena kobasica i dinstani kiseli kupus |
Polpete u umaku i pura | Panirani odrezak i riža | Goveđi gulaš i pire |